MELD U VANDAAG NOG AAN

Bezoek het Corporate Finance, Capital & Cash Summit op donderdag 16 maart 2017 in Het Centraal Ketelhuis in Amersfoort. Het Summit staat in het teken van netwerken, uitdagingen bespreken en uitgedaagd worden. Een perfecte gelegenheid om 200 collega's te ontmoeten en nieuwe kennis op te doen. Uw deelname aan het Summit levert u tot 5 PE Uren op.

Deelname is kosteloos als u een persoonlijke uitnodiging met registratiecode heeft ontvangen en voldoet aan het bezoekersprofiel**. Meld u hieronder aan.

** Bezoekersprofiel Corporate Finance, Capital & Cash Summit
Deelname aan het Corporate Finance, Capital & Cash Summit 2017 is voorbehouden aan CFO's, Corporate Finance Directors, treasury managers, concern- en group controllers werkzaam bij bedrijven met een minimum omzet van 200 miljoen euro.

Salesmanagers, accountmanagers, consultants of adviseurs die werkzaam zijn voor of namens een toeleverancier of intermediair gericht op de markt voor CFO’s voldoen niet aan het bezoekersprofiel. Zij hebben toegang als partner, wanneer een partner een eigen medewerkerscode gebruikt of indien er een toegangskaart wordt gekocht tegen een niet-doelgroeptarief.